Zrušiť

Pneumatika Dunlop MX52, MX53

49,99 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 6. 3. 2020 (č. 32137345), Značka: Ostatné, Druh: Pneumatiky

Dunlop je už dlhšiu dobu motocrossová a endurová špička za pomerne dobrú cenu. Guma najvyššej kvality a jazdných vlastností určená pre veľký rozsah terénu od hlbokého blata až po extra tvrdé terény. Guma sa netrhá. Kvalitu gumy neustále testujem na slovenských i českých tratiach, kde dosahuje vynikajúcich výsledkov. Odporúčam ju profi i hobby jazdcom, ktorí nechcú utrácať za drahé pneumatiky konkurenčných značiek a chcú mať najlepšiu kvalitu. Pneumatiky dunlop aktuálne patria medzi jedničku na trhu v usa. Na mx3s vyhral ryan dungey titul v superkrose 2017 a jazdí na nej aj eli tomac a takmer celá motokrosová elita v usa.

Mx52 - suchý povrch (drží aj v mierne mokrom teréne) (elita v extrémne tvrdých povrchoch ale dobre drží aj v ostatných podmienkach)
Mx3s - mokrý povrch (drží aj v suchom teréne, ale neodporúča sa pre rýchle opotrebenie v takomto teréne)(elita v rozmáčaných povrchoch, v hlbokom blate, v daždi a čiastočne je vhodná aj do piesku)
Je jednička na trhu v stabilite, je vhodná na mokrý terén, suchý aj tvrdý povrch. Kto ju už testoval, určito bude súhlasiť. Mnohí ju poznajú pod názvom mx32, ako sa pneumatika kedysi volala. Pre spor s pirelli ju premenovali na mx3s.

Ihneď k odberu - osobne nonstop 7 dní v týždni!!!
Inzerát je aktuálny nonstop! Nové, nepoužité.

DUNLOP:
GEOMAX MX52:
80/100 - 21" - 50€
90/90 - 21" - 55€

GEOMAX MX53 NEW:
110/90 - 19" - 108€

Možný osobný odber, alebo pošlem na dobierku (plus poštovné k cene pneu)!
(donesiem aj na preteky motokros a enduro po dohode - na ms mxgp loket, na preteky mmsr mx open, na závody mx mmčr, na závody rp západ motocross cup a prípadne v nedeľu na mx trate po dohode)

Dunlop je už dlhšiu dobu motocrossová a endurová špička za pomerne dobrú cenu. Guma najvyššej kvality a jazdných vlastností určená pre veľký rozsah terénu od hlbokého blata až po extra tvrdé terény. Guma sa netrhá. Kvalitu gumy neustále testujem na slovenských i českých tratiach, kde dosahuje vynikajúcich výsledkov. Odporúčam ju profi i hobby jazdcom, ktorí nechcú utrácať za drahé pneumatiky konkurenčných značiek a chcú mať najlepšiu kvalitu. Pneumatiky dunlop aktuálne patria medzi jedničku na t...

Predajca eMiX Nehodnotený Člen od októbra 2013
E
49,99 €
Lysá pod Makytou
Zobraziť kontakty